Vad säger kunderna om våra lösningar?

Läs mer om vad ett urval av våra kunder tycker om våra løsningar och hur de används i deras byggprojekt. INTERAXO är skräddarsytt för byggprojekt och kan användas som samarbetslösning i alla typer av branscher, byggfaser och projekt.

Vill du prata med någon av våra säljare? Kontakta oss gärna per telefon +46 (0)8 28 20 30 eller via vårt kontaktformulär.

Några av våra kunder

Ruta Entreprenør får snabbare översikt med projektportalen INTERAXO

Möjligheten att beställa ritningar direkt till byggarbetsplatsen via projektportalen INTERAXO kommer att förenkla vardagen för våra byggarbetare och spara värdefull tid.

Linnéuniversitetet i Kalmar valde INTERAXO i projekteringsfasen

Linnéuniversitetet är ett av Sveriges nyaste lärosäten. Ett modernt, internationellt universitet med circa 40.000 studenter. och mer än 150 olika utbildningsprogram. Universitetet grundades 2010 genom en sammanslagning av Växjö Universitet och Högskolan i Kalmar.

Teekay bygger tvärs över tidszoner

Läs om hur Teekay – ett av världens största bolag inom transport, lagring och produktion av olja och gas, använder JOINT Collaborations projekt- och samarbetsportal på ett mycket effektivt sätt.

Lyse säkerställer effektiv projektstyrning

Lyse har använt sig av INTERAXO (f.d. JOINT ProjektHotell) som gemensam samarbetsplattform sedan 2006.

Norska banverket bygger Norges järnvägsnät

Efter att ha använt projekthotell sedan hösten 2011 har banverkets utbyggnadsavdelning haft positiva erfarenheter av verktyget.

Otra Kraft DA skapar energi

Otra Kraft driftar projektet uteslutande med Interaxo (f.d. JOINT ProjektHotell) som samarbetslösning och är mycket nöjda med verktyget.

  • "Användargränssnittet i INTERAXO är mycket användarvänligt. Dessutom erbjuder verktyget många spännande funktioner och möjligheter..."

    Andreas Poulsson, Fastighetsingenjör Linnéuniversitetet

Om JOINT Collaboration

Symetri Collaboration är marknadsledande i Norge inom samarbetslösningar för byggprojekt. Vi har över 55 000 användare i Norden som nyttjar INTERAXO dagligen. Bland våra kunder i Sverige återfinns Region Gotland, Nordea, Signalisten, Landstinget i Värmland, Herrljunga Kommun och Stockholms Stad.

Nyheter

Få de senaste nyheterna om INTERAXO, användartips, etc.

Ange e-postadress

Symetri Collaboration AB • Box 771 • 781 27 Borlänge, Sweden • Visiting address: Forskargatan 3 • Telefon (+46) 70-556 37 67interaxo@symetricollaboration.com
Genom att använda denna webbplats godkänner du vår användning av cookies, små textfiler som sparas i din dator och används för analys. Läs om vår användning av cookies.