Villkor och priser för våra lösningar 

Nedan kan du läsa och skriva ut våra villkor och policies. Har du frågor vänligen kontakta oss på interaxo@symetri.com.

Villkor

Syftet med dessa villkor är att säkerställa omfattningen, tillgång och kvalitet på IT-produkter och tjänster som Symetri Collaboration som leverantör kommer at ge dig som kund.

HÄMTA PDF

Integritetspolicy

Vi betonar integritet för dig som kund för Interaxo. Denna integritetspolicy beskriver vilken typ av information från våra användare som vi kan och inte kan registrera i Interaxo, och hur vi använder informationen.

HAMTA PDF

Säkerhetspolicy

Symetri Collaboration erkänner och förstår att allt innehåll och information som är på Interaxo är helt avgörande för din verksamhet. Vår Säkerhetspolicy förklarar hur vi tar ansvar för att ge dig en tillförlitlig och säker tjänst.  

HÄMTA PDF

Prisstruktur

Interaxo är prissatt per användare per månad. Priset inkluderar support, drift och lagring med tillräcklig kapacitet för ett byggprojekt med dokument, bilder och ritningar. Användare kan delta i ett obegränsat antal projekt.

Vi skapar ett projekt där du kan lagra ett obegränsat antal projekt rum/projekt. Antalet medlemmar faktureras från månad till månad. Du har full kontroll över hur många som är aktiva användare av Interaxo per månad.

För mer information om priser vänligen kontakta vårt säljteam.

 

 

För mer information om våra erbjudanden.. Kontakta oss

Redo att komma igång?
Kontakta oss för mer information inför uppstart.

Inga krav.

Företaget

This website uses cookies: by continuing to browse this site you accept this policy. Read about our use of cookies.