Interaxo Bygg och Anläggning – med marknadens bästa ritningshantering!  

Ändringar, förseningar, avvikelser och oklarheter hör tyvärr inte till ovanligheterna inom bygg- och anläggningsbranschen. Inte heller tidskrävande konflikter och dyra tvister.   

Med Interaxo blir det enklare att komma till rätta med dessa problemen och få full kontroll över dina byggprojekt. Med Interaxo har du t.ex. alltid tillgång till den senaste versionen av bygghandlingarna. Det samma gäller för mötesprotokoll  och åtgärdslistor. Ändringar och avvikelser är alltid uppdaterade i projekten och tack vare full spårbarhet kan du enkelt se vem som har beslutat vad och när.

Interaxo blir snabbt ett naturligt sätt att jobba på och hjälper dig att fokusera på det som är viktigt, dvs. dina arbetsuppgifter. Du slipper överfulla mailboxar, onödig restid och långa byggmöten samt andra tidstjuvar i din vardag.  

Kontakta oss

Fördelarna med Interaxo Bygg och Anläggning i just dina byggprojekt

 

  • Full kontroll över ändringar och dokumentversioner innebär färre förseningar och mindre risk för att kostnaderna överskrids
  • All information är alltid lättillgänglig, vilket underlättar samarbetet för samtliga inblandade aktörer.
  • Skräddarsydda åtgärdslistor för byggbranschen minskar behovet av extrainsatta möten.
  • Godkännande och publicering av ritningar har systematiserats, vilket resulterar i ett effektivt arbetsflöde som sparar mycket tid och pengar i dina projekt. Utskriftsbeställningar görs direkt inifrån Interaxo.
  • Full spårbarhet ger dig bättre kontroll, eftersom du enkelt kan se vilka beslut som fattats och vilka konsekvenser det får.
  • Intuitiv och skalbar struktur som kan anpassas efter aktuell projektfas. Med Interaxo-apparna ökar dessutom tillgängligheten, eftersom du enkelt kan göra inrapporteringar direkt från byggarbetsplatsen. 

 

Begär offert på Interaxo Byggmodul

Skärmbilder från Interaxo Bygg och Anläggning

Översikt över Interaxo Bygg och Anläggning

mobilapp avvikshåndtering byggeplass interaxo onsite

Ritningshantering

Interaxo innehåller olika mallar för ritningshantering. Du väljer mall utifrån aktuell projektfas. Att importera poster och ritningar går snabbare än någonsin tidigare. Dessutom har du full kontroll på vilka ritningar som skickats till revidering och var den senaste versionen finns sparad. För att vara garanterad full kontroll på alla ritningar och revideringar, rekommenderar vi att du använder en av våra mallar för ritningshantering.  
 
tegningshåndtering interaxo redigering

Utskriftsbeställning

Skicka filer till önskad kopieringsfirma direkt från Interaxo. Kopieringsfirman meddelas via e-post när en ny beställning görs och har alltså tillgång till beställningen även om de inte själva använder Interaxo.
 
dokumenter og tegninger interaxo samhandling

Ändringshantering

Ändringar uppstår fortlöpande i byggprojekt och leder till ett hav av komplexa e-postmeddelanden. Projektavslut kan dra ut på tiden och det kan bli kostsamt. Med ändringshanteringen i Interaxo samlar du alla beslut på ett ställe, och status visas tydligt. Tvister kan undvikas och du får istället fullständig kontroll över all dokumentation och kommunikation om ändringar i projektet.

interaxo dokumenter håndtering samhandling

Hantering av avvikelser

Sätt upp projektets elektronisk avvikelsehantering i Interaxo. Registrera nya avvikelser i din dator eller direkt via mobilappen Interaxo onSite. Det blir enklare att rapportera nya avvikelser, och samtidigt laddar du upp bilder direkt från din mobil. Du kan sen hantera alla avvikelser i ett arbetsflöde anpassat till projektets behov. Dokumentation och kommunikation ligger på ett ställe. Upptäck fel och hitta lösningar snabbare. Spara tid och pengar från dag ett!

arbeidsflyt interaxo godkjenningsprosesser

Interaxo mobilappar

Med Interaxo Mobile har du tillgång till dina byggprojekt oavsett var du befinner dig. Du kan överföra anteckningar och bilder direkt från mobilen eller surfplattan och göra dem tillgängliga för vidare bearbetning i Interaxo. Arbetar du offline? Inget problem. Med vår offline-funktionalitet kan du fortsätta utföra ditt arbete och synka mot Interaxo i efterhand. Läs mer om våra mobilappar här.

tegningshåndtering interaxo redigering

Åtkomst till BIM

Interaxo har en egen viewer för att kunna visa IFC-filer. Den kan användas i alla moderna webbläsare och kräver ingen plugin. Du kan enkelt öppna modellen i Interaxo och visa den för andra aktörer, utan att ni behöver ha speciella BIM-verktyg, eller vara BIM-experter."

Vi använder redan Interaxo: 

 

Redo att köra igång?
Kontakta oss för ytterligare information om hur du kommer igång.

Utan ytterligare förpliktelser.

Företaget

This website uses cookies: by continuing to browse this site you accept this policy. Read about our use of cookies.