Dra och släpp e-post och bilagor från Microsoft Outlook direkt till Interaxo

Om du har försökt att flytta e-post och bilagor direkt från Outlook till en webbaserad applikation, har du säkert märkt att det inte är helt enkelt. Filerna måste nämligen först laddas ner till din dator eller till en filserver, innan de kan dras till webbapplikationen. Därefter måste de raderas manuellt från datorn eller filservern. Med Outlook2Web-pluginen kan allt detta göras i en snabb och enkel process. Allt du behöver göra är att installera pluginen. Därefter kan du dra e-post och bilagor direkt från Outlook till din webbläsare.

Här kan du läsa mer om funktionerna i Outlook2Web och få installationstips och information om vilka operativsystem och Outlook-versioner som stödjs: https://support.symetricollaboration.com/hc/no/articles/115001106629

Med Outlook2Web kan du med andra ord enkelt dra e-post och bilagor till Interaxo, men även till alla andra webbapplikationer med dra-och-släpp-funktion.

Beställ Outlook2Web-pluginen via formuläret nedan. Vi skickar en länk med information om nedladdning samt licensnyckel till användarna så snart vi registrerat din beställning.

* * Detta är en s.k. evig licens, vilket innebär att man endast betalar när man köper själva licensen. Det tillkommer alltså inte någon extra månads- eller årsavgift utöver detta.

Kontakt- och fakturainformation

Redo att köra igång?
Kontakta oss för ytterligare information om hur du kommer igång.

Utan ytterligare förpliktelser.

Företaget

This website uses cookies: by continuing to browse this site you accept this policy. Read about our use of cookies.