Samverkan

Jernhusen renoverar och moderniserar Flemingsbergs station

Just nu renoverar och moderniserar Jernhusen Flemingsbergs station i Huddinge kommun utanför Stockholm. En omfattande och spännande omvandling som skal bli klar i början av 2018. Det blir tio nya restauranger och butiker samt en ny takterrass med uteservering.


...

Av Anne Marit Nygård - 2017-09-13


Vår kund Jernhusen äger och driver 160 fastigheter, i huvudsak järnvägsrelaterade fastigheter som järnvägsstationer, underhållsdepåer och kombiterminaler. Varje år passerar över 170 miljoner människor Jernhusens 39 stationer på väg till jobbet, hemmet och mängder med andra resmål. Totalt reser över 210 miljoner med järnväg i Sverige, så den övervägande majoriteten passerar någon gång en Jernhusen-station. 

Jernhusen renoverar och moderniserar Flemingsberg station

Just nu renoverar och moderniserar Jernhusen Flemingsbergs station i Huddinge kommun. En omfattande och spännande omvandling som ska bli klar i början av 2018. Det byggs tio nya restauranger och butiker samt en ny takterrass med uteservering. Nya Flemingsbergs station skapar en mötesplats för både resenärer och de som arbetar och bor i området. Servicen till de 22.000 resenärerna som går igenom stationen varje dag kommer att öka betydligt. 230 kvadratmeter solceller bidrar till miljövänlig energiförsörjning.

"Flemingsberg är en växande ort utanför Stockholm. Det är jätteroligt att vi med det här projektet kan vara med och bidra till att den här regionen växer. Nya Flemingsbergs station gör att fler kan ställa bilen hemma och fler kan åka tåg. Det kan skapas arbetsplatser nära stationer. Det är jättebra att fler kan ta tåg och bra för både människor och miljön." berättar Jernhusens Kommunikationsansvariga, Cecilia Granath. 

Tid är pengar!

Jernhusen använder Interaxo som sin projektportal och samarbetsyta under hela projektet.

”Vi använder Interaxo som projektdatabas i det här projektet. Våra projektörer lägger in ritningar. Fördelen med Interaxo är att alla får informationen snabbt och samtidigt," berättar Forsens projektledare, Jyrki Virolainen. "Det är ett enkelt och lättbegripligt program. Med pärmsystemet är det lätt att arbeta i. Det er viktigt, för tid är pengar," avslutar Q-Gruppens platschef Emil Stahl.

 

Läs mer om Interaxo

Les også

Redo att köra igång?
Kontakta oss för ytterligare information om hur du kommer igång.

Utan ytterligare förpliktelser.

Företaget

This website uses cookies: by continuing to browse this site you accept this policy. Read about our use of cookies.