Bli en del av vårt team?

Sporras du av att samarbeta och bidra positivt? Blir du inspirerad av kompetens? Eller gillar du kanske tanken på att få medverka i framgångsrika projekt? Då är du vad vi kallar en äkta Symetrikàre. Du kommer förmodligen att trivas i vår arbetsmiljö med många drivna och engagerade människor.

Är du en värdeskapare?

Symetri Collaboration har en platt organisationsstruktur med högt i tak. Det är vi anställda som bidrar till att skapa värde för kunderna. Det är vi som gör den lilla skillnaden.

Vill du ha roligt och utvecklas?

På Symetri Collaboration har vi roligt på jobbet och arbetar tillsammans för att nå våra gemensamma mål. Vi inspireras av kolleger som gör ett bra jobb och utmanar varandra för att prestera vårt bästa. Kompetensutveckling är ett av flera viktiga verktyg som vi använder för att ständigt leverera bättre lösningar till våra kunder.

 

 

Lediga jobb

Möt några av våra medarbetare

Anne Thorstensen, rådgivare

Jag har arbetat med dokumenthantering i nio år hos operatörer och leverantörer i oljebranschen och för tre år sedan började jag som rådgivare på Symetri Collaboration. Det är en rolig arbetsplats med många fina och duktiga kollegor. Jag tycker överlag att mitt jobb som rådgivare är mycket givande och ingen dag är den andra lik. Jag träffar hela tiden nya kunder och hittar med hjälp av min kärnkompetens lösningar på deras utmaningar.

Einar Gudmundsson, teknologichef

Som projektledare på Symetri Collaboration består min vardag i att hjälpa våra team att utveckla och förbättra våra produkter. Projekten har en bred sammansättning av våra interna resurser och externa partners. Teamen består av utvecklare, testare, driftspersonal, formgivare och domänexperter. Jag arbetar med produktutveckling eftersom jag tycker det är spännande att skapa något nytt och lösa olika utmaningar för våra användare. Jag vill att det vi gör ska kännas bra och lätt att använda. Detta åstadkommer vi genom att ta många små steg som vi snabbt testar så att vi vet om vi löser rätt problem.

Våra värden

Symetri Collaboration:s värden är äkta, smidig och engagerad. Detta är värden som vi är stolta över och som både säger något om vilka vi är och vad vi står för. Såväl medarbetare som kunder ska uppleva dessa värden som levande.

• ÄKTA betyder att vi är ärliga och pålitliga i förhållande till varandra, våra kunder och vår omvärld. Det ska vara roligt, personligt och givande att träffa oss och arbeta med oss.
• SMIDIG betyder att vi är flexibla, lösningsinriktade och använder vår samlade kompetens och branschkunskap för att lösa kundens behov och krav.
• ENGAGERAD innebär att vi tar initiativ, bjuder på oss själva, har roligt och utmanar varandra och omvärlden. Vi betraktar utmaningar som nya möjligheter och vi går långt för att överträffa förväntningar och flytta fram gränserna.

 

Skicka ansökan

Vill du bli en del av vår miljö? Kolla på våra lediga tjänster. Eller skicka oss en öppen ansökan. Vi är alltid på jakt efter duktiga medarbetare och potentiella Symetrik:are som gör den lilla skillnaden.

Kontakta Personalchef Camilla Bredal Antonsen, camilla.antonsen@symetri.com, mobil +47 952 92 172
/ LinkedIn

Företaget

This website uses cookies: by continuing to browse this site you accept this policy. Read about our use of cookies.