Öka effektiviteten i dina projekt!

Interaxo är en effektiv samarbetslösning som ger dig och ditt team bättre kontroll över dokument och arbetsprocesser och större insyn under samtliga projektfaser. Det är helt enkelt ett smartare sätt att arbeta på!

SÄKER DOKUMENTHANTERING

I Interaxo kan du spara alla typer av elektroniska filer, så att de är lättillgängliga för alla projektmedlemmar. Du kan söka efter, redigera och dela filer med andra. Allt är spårbart.

SPÅRBART SAMARBETE

Med Interaxo får du tillgång till ett effektivt verktyg som gör det enkelt att samarbeta kring dokument och arbetsprocesser. Du kan bjuda in interna och externa projektmedlemmar och genom att prenumerera på ändringar får du fullständig kontroll.

SPARA TID MED ARBETSFLÖDEN

I Interaxo kan du automatisera kritiska processer med arbetsflödesmallar och på så sätt förbättra effektiviteten i arbetsgruppen och i dina projekt. Arbetsflödet visar exakt hur ni arbetar och hur projektet fortlöper.

KONTROLLERADE GODKÄNNANDEPROCESSER

Alla uppgifter som ska godkännas med tillhörande dokumentation, diskussioner och kommentarer, följer en stegvis godkännandeprocess i Interaxo. Tack vare full spårbarhet råder det aldrig något tvivel om vem som har gjort vad och när.

EFFEKTIVA ÅTGÄRDSLISTOR

Med Interaxo har du tillgång till ett aktivt arbetsverktyg som fortlöpande påminner dig om deadlines och där du snabbt kan se vilka uppgifter och ansvarsområden som är dina. Dessutom bidrar dessa åtgärdslistor till färre och mer effektiva möten.

ENKELT ATT ADMINISTRERA

Projektadministratören har fullständig översikt över medlemmar, roller, åtkomst och mappstrukturer i Interaxo. Du kan antingen använda dig av våra branschanpassade mallar eller skapa egna strukturer.

SÄKERHET

Säkerheten i Interaxo är väl tillgodosedd tack vare toppmoderna och avancerade tekniska lösningar, förstklassiga molntjänster och colocation från tre datacenter i Norge. Vi fokuserar på avancerade lösningar, säkerhet och redundans.

Mobilitet

Med Interaxo har du tillgång till dina projekt oavsett var du befinner dig. Hemifrån soffan, när du är på resande fot eller ute på byggarbetsplatsen. Med appen registrerar du enkelt avvikelser direkt från mobilen.

Vill du få en GRATIS demo?

Lämna namn, e-postadress och telefonnummer, så kontaktar vi dig och bokar en tid.

Eller ring oss på telefon 070 600 68 60.

Vi hjälper gärna till! 

Redo att köra igång?
Kontakta oss för ytterligare information om hur du kommer igång.

Utan ytterligare förpliktelser.

Företaget

This website uses cookies: by continuing to browse this site you accept this policy. Read about our use of cookies.