Har ni ett spännande byggprojekt som ni önskar att få filmat?

Här i Sverige finns det fullt med spännande projekthistorier som spelar en viktig roll när det gäller att lösa olika samhällsutmaningar i vårt land. Vi vill gärna hjälpa till med att belysa något av det som våra kunder skapar - och ta fram några goda historier genom att visa mångfalden av de små och stora projekt som våra kunder arbetar med dagligen.

Nu har ni som är våra kunder möjligheten att vinna en filminspelning som visar just ert projekt - gratis! Vi besöker ditt företag eller byggarbetsplats, filmar projektet och intervjuer nyckelpersoner i projektet. Resultatet blir en professionell film som du och ni fritt kan använda och dela med kollegor som intern information - eller via era webbsidor för att främja och göra reklam för det arbete ni gör.  

 

Ja, så klart vi vill göra en film!

 

Fjuk Oppvekstsenter använder INTERAXO under samtliga projektfasaer

Fjuk Oppvekstsenter består av en förskola med tre avdelningar. Med många aktörer involverad krävs en välfungerande projektportal för projektet. Projektet valde att använda INTERAXO under samtliga projektfaser.  

 

Mörkvedlia studentbostäder. Fler enn 600 nya studentlägenheter i underbara omgivningar 

Det har funnits stor brist på studentlägenheter i Bodö. 604 nye studentlägenheter med fantastisk utsikt är nu klara! Tomten är en av de allra finaste i staden Bodö. Mycket modern och nära att gå till skolan. 


Nytt reningsverk vid Mosvatnet naturområde  

Mosvatnet ligger 518 meter över havet vid Gullingen i Suldal kommun (Norge) och är ett av kommunens finaste naturområden. Här byggs nu ett helt nytt reningsverk för vatten- och avloppsrening.  


Första offentliga gymnastikhallen för gymnaster i Oslo Kommun 

Se filmen från byggnationen av den första offentliga gymnastikhallen för gymnaster i Oslo Kommun. Detta är det första projektet där kunden arbetar med INTERAXO som projektportal helt sedan starten av projektet. 

JA, så klart vi vill göra en film!

Fyll i formuläret! Vi drar en lycklig vinnare var tredje månad. Vi hör av oss om du vinner!

Redo att köra igång?
Kontakta oss för ytterligare information om hur du kommer igång.

Utan ytterligare förpliktelser.

Företaget

This website uses cookies: by continuing to browse this site you accept this policy. Read about our use of cookies.